25 Ağustos 2016 Perşembe

Pofuduk Bohça Börek

6 yufka
Sosu için
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağından az fazla süt
1 çay bardağından az fazla sıvıyağ
2 yumurta
İç harcı için
Peynir, maydanoz
Üzerine sürmek için yumurta sarısı
Yufkayı serip 5 kaşık sos  sürüyoruz. Zarf şeklinde kapatıyoruz. Sos sürüyoruz. Kare şekline getirdiğimiz yufkayı dört kareye bölüyoruz. Ortalarına iç harcı koyup karşılıklı köşeleri üst üste gelecek şekilde kapatıp ters çevirip tepsiye koyuyoruz. Üzerine yumurta sarısı sürüyoruz. Çörekotu serpiyoruz. 180 derecede pişiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder